lørdag 12. mars 2011

Roser.......

Roser står for kjærlighet. Da tenker man kanskje først og fremst på kjærlighet man viser til noen ved å gi dem roser,  men hva er kjærlighet? Jeg tror kjærlighet først og fremst starter i oss selv. Og i disse tider tror jeg flere og flere forstår at vi må begynne med oss selv, med kjærlighet til oss selv. For om vi virkelig elsker oss selv og gir det beste til oss selv, da vil vi også ønske alt godt for alle andre.Og slik vil verden sakte, men sikkert bli et bedre sted for oss alle. I disse tider der matrielle ting blir tatt opp til vurdering og det vi omgir oss med blir mer og mer personlig er det kanskje ikke så rart at symboler som minner oss om kjærlighet, er i vinden som aldri før.                           Peace & Love,  Hjerter, Gode ord , gamle ordtak, og symboler selger som bare det. Roser er mer og mer å se i interiørbildet.
Kos deg med våre rosebilder.......


4 kommentarer:

 1. Roser er bare vakkert :) Fine ord og bilder. Takk for inspirasjonen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Margrethe vi prøver å gjøre om litt på bloggen vår så følg med videre. Snart blir det ny konkurranse, har notert deg med der. Ha en deilig dag :O)

   Slett
 2. Vakkert innlegg og vakre bilder - takk til deg! ;0) Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, så hyggelig. Vi jobber nå med å oppdatere bloggen vår og få en mer brukervennlig side. Følg med videre. snart blir det konkurranse her. Har notert deg med. Ha en deilig vår :O)

   Slett