fredag 27. september 2013

Et litt annerledes sted.

Himmelske Gleder er ikke som en hvilken som helst annen butikk eller café. Hos oss er det spesielt, og det er vi stolte av å kunne si. I butikken har vi møbler og kunst som ingen andre har maken til, samt produkter som oser av hygge og glede.

I caféen er nesten alt laget av oss, fra bunnen av - det er det nok ikke mange andre i nærområdet som kan si. Vi setter fokus på det sunne! Mange av kakene våre er glutenfrie, noen også uten vanlig sukker. Det er mange som kommer til oss med matallergi eller matintoleranse som blir både overrasket og glade for at de faktisk kan kjøpe noe å spise hos, ikke bare noe å drikke. Det er det som gjør oss spesielle. Vi har noe å tilby alle!

I caféen selger vi også mye kolonialvarer; oljer, sukkererstatninger, mel-erstatninger, mix for glutenfri baking, te, syltetøy, honning, saft og iste, mørk og sunn sjokolade, ingefær øl og lemonade for å nevne noe. Vi er stadig i kontakt med leverandører som tilbyr spennende og nye produkter - og vi liker å teste og prøve ut ting. 

Vi håper å gi deg en opplevelse du vil komme tilbake til. 

                                    


Vi holder også spennende matkurs som har blitt veldig populære.
Så følg med eller spør oss om det er noe du lurer på. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar