fredag 6. juni 2014

Himmelske Gleder 5 årTenk at det har gått 5 år.
Stor var gleden den dagen vi åpnet butikken vår i kjelleren 5.juni 2009.
Vi startet forsiktig med gamle møbler og litt gaver- og  interiør.
Vi hadde mange drømmer og visjoner og tanker om hva vi ønsket oss. 
En av dem var å eie hele huset og ha både butikk og cafe.
Vi hadde ikke peiling på hva vi gav oss ut på.
I 2012 kjøpte vi huset og drømmen ble helt sann.
Siden da har vi total renovert 2 etg. med nye leiligheter, pusset opp 1 etg. og flyttet butikken opp dit, vi har laget cafe'en vi drømte om, og den ser helt slik ut som den var inni hodet til å begynne med. 
Betyr det at Drømmer blir sanne????
Ja og nei, alt vi drømte om er blitt noe av, men alt vi ikke hadde peilig på ble tunge og litt for vanskelige lærekurver. Om vi viste hvor tung veien hadde blitt, hadde vi gjort det om igjen??? 5 år med jobbing døgnet rundt, liten inntekt, store lønns kostnder og 5 år uten egen inntekt. Ville vi gjort det om noen hadde fortalt oss hvordan det skulle bli??? Sannsynligvis  hadde vi gjort det allikevel for vi har en drøm og det kan da vel ikke være så vanskelig???

Til å begynne med kom mange folk innom oss å sa, " starter dere butikk nå, i nedgangstider?? Det kan jo ikke gå bra. "  Eller: " her i Vestby, her går det ikke an å få til noe! "  Spådommene var dystre.
Heldigvis kom det også noen som sa så flinke dere er, så modige, så glade vi er for at dere er her. TUSEN takk til alle. Vi trengte begge deler. Det har vært kjempe tøft - vi har holdt på å gi opp mange ganger. Hvor mye kan vi tåle. Ingen penger, sykdom, mye motgang og super høy læringskurve har vært tøft å leve med, men gleden over å få til så mye, gleden over å skape noe som gir mening,  alle de glade kundene, alle hyggelig tilbakemelding og stemmen inni hodet som sier forsett, selv når det ser helt mørk ut har, holdt oss gående. 

Vi har fått til en liten koselig cafe med deilig hjemmelaget mat, sunne retter og gode kaker, vi har hatt mange markeder på tunet, vi har laget loppis, vi har yoga og meditasjonskurs, vi har matkurs og selger mange gode og sunne produkter som vi også bruker i vårt kjøkken.

Vi har en DRØM, en drøm om å skape et levende Vestby sentrum, der folk heller støtter hverandre enn å fortelle om hvor håpløst alt er. Et sted man kan føle fellesskap, glede og medmenneskelighet. Vi ønsker å tilby et sted komme til der du kan senke skuldrene og føle deg velkommen. Et sted der du kan stenge verden ute og få et lite pusterom. Og gi deg tid til å drømme litt. For DRØMMER kan bli sanne. VÆR bare bevist på hva du ønsker og drømmer om.  


Vi har fortsatt mange planer og visjoner så om dere ønsker å følge oss, er vi på facebook

https://www.facebook.com/himmelskegleder?ref=hl

 eller kom innom og del drømmen med oss, det er derfor vi er her. 

FREDAG 6.juni og LØRDAG 7.juni blir det STOR BURSDAGSFEST.


VELKOMMEN !!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar