Om megJeg, Mona er 52 år og har lært av livet på godt og vondt. 
Det er slik livet er, det går opp og ned. 
Ingenting er statisk, det er bevegelse også når vi ikke gjør noe.
Om vi ikke kunne oppleve dette ville livet vært platt og kjedelig.
Det eneste sikre er at de stormer som ikke river oss overende, de styrker våre røtter.

Når vi kommer dit, at vi kan takke også for de tøffeste stundene i livet vårt, da kan vi også nyte solskinnsdagene bedre. 
Bare tenk på hvordan du nyter solene etter mange dager med regnvær.

Bloggen her startet med butikken Himmelske Gleder og cafe’en Søstrene Thorvaldsen, men er blitt så uendelig mye mer.

Jeg har vært kreativ hele livet, dette har også hjulpet meg i tunge stunder.

I tillegg til å være veldig kreativ, er jeg høysensitiv og inntil jeg forstod hvilke skattekammer dette kan være, var det mest til frustrasjon og ergrelse. Det å alltid ha så mange baller, så mange ideer og så mange tanker i lufta på engang. Det tok mye av kreftene mine.


Tidligere har jeg jobbet med reading og auratolkninger og hjulpet folk med å se hvilke problemer de egentlig sliter med i hverdagen.
Min erfaring er at det er så utrolig mange ensomme mennesker der ute som føler seg alene til tross for at de bor eller lever i fellesskap med andre mennesker. De kan være gift, ha foreldre, søsken, venner, kolleger, naboer osv, men allikevel føler de seg tomme og alene i hverdagen.

Jeg tror dette er et økende problem i dagens samfunn, dette sammen med higet etter å alltid måtte gjøre noe, alltid måtte være noe, prestere noe, det føles som et stort press for oss mennesker.

I cafe’en møtte jeg mange som slet med mange ting i livet og jeg ser at mange mennesker sliter med like ting, det er bare det at vi tror vi er alene om det. Ofte kan det hjelpe å snakke med en helt fremmed som ser ting fra en annen vinkel og dette kan være nok til å få hverdagen til å skifte retning.

Derfor er det så viktig at vi er tilstede, ser, hører og akseptere hverandre slik vi i virkeligheten er,  for hvor viktig er det vel egentlig hva vi har eller hvordan vi ser ut i forhold til den vi virkelig er. Hvordan kan vi tørre å være den vi virkelig er når vi føler det å være ærlig, sannferdig, sensitiv, kreativ og følsom ikke er nok i dagens samfunn?

Tro meg det er mer enn nok.
 Det er det som trengs for å skape balanse til alt det materielle jaget vi blir opplært til å tro er det viktige i livet.

For hva er viktig i livet??
Hva er viktig for deg?


Målet mitt er å kombinere disse egenskapene og erfaringen til å inspirere meg selv og andre til å leve et mer rent og ærligere liv. 
I det mener jeg på alle plan i livet, rent og ærlig i kropp, sinn og sjel.

Etter mange år med sykdom og hard jobbing prøver jeg nå å finne en sunnere balanse i livet mitt og invitere deg til å bli med på veien. 


Håper du finner ord, ideer, oppskrifter og hjelp til å få en fantastisk hverdag.

Må hver og en av oss, ta frem de beste sidene vi har og dele dem med hverandre.

Jeg ber om at du fra dette øyeblikket finner hjelp og støtte til å bli en ærligere og gladere utgave av deg selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar